Puhdas luonto, puhdas muotoilu


Kun kysyt, kuka tai mikä Straipu on, vastaamme, että Straipu on moderni tuulahdus. Straipu-valaisin tekee tilasi ja olemuksesi juuri oikeanlaiseksi.


Kuinka Straipu syntyi?

 

Straipu kasvoi halusta luoda. Halusimme luoda lamppuja, joita kukaan muu ei vielä ole luonut, ja tehdä jotain erityistä, mutta samalla pitkäikäistä ja luo hyvinvointia. Näin Straipu sai alkunsa – voimakkaalla tahdolla ja ajattomilla sielullisilla linjoilla.

Lampuillamme on selkeä tarkoitus - tuoda kodikkuutta ja mukavuutta huoneeseesi sukupolvesta toiseen. Siksi kaikki lamppujen osat - LED-nauhoista muuntajiin - tulevat vain tunnetuilta valmistajilta. Koska kukaan meistä ei usko sieluttomaan massatuotantoon, yksikään Straipun käsityönä valmistettu valaisin ei ole 100% identtinen toisen lampun kanssa.

 

Luonnon majesteetillisuus kotonasi

 

Straipun valaisimien inspiraatio ja raaka-aineet tulevat maailman harmonisimmista paikoista - metsistä. Lamppujen valo on niin majesteettinen ja pehmeä, että se muistuttaa metsän hehkua.


Kaikki lamput on valmistettu luonnonpuusta, ilman näkyviä kaapeleita ja kiinnikkeitä. Käsityö ja selkeät linjat antavat kirkkaan ja kevyen ulkonäön lampuille, mikä on tyypillisiä skandinaaviselle designille. Straipu-valaisimet ovat täydellinen lisä myös vaativimpiin sisätiloihin.